2013. augusztus 3., szombat

Kötős, horgolós kertiparti gyerekekkel

Múlt kedden volt, szóval még nem olyan régen :) Pétert elküldtem, hogy találjon magának programot kedd délutánra, én pedig meghívtam a fehérvári és úrhidai kötős-horgolós társaságot hozzánk, a kertbe. Olyan sokszor nem tudtam már eljutni talikra, hogy arra gondoltam, ha a lányoknak is jó, nekem sokkal egyszerűbb, ha ők jönnek el. Nem kell megszervezni, hogy melyik gyerekre ki vigyázzon, nem kell időre hazaérni és semmi ilyesmit. És ők is hozhatnak gyerekeket.
Végül velem együtt heten voltunk, és a fiaimmal együtt hat gyerek, és nagyon jól alakult a buli :) Csináltam limonádét és jeges teát meg tettem ki némi rágcsát, a lányok is hoztak mindenféle finomságot batyusbál-jelleggel, és ráadásul még a közös fonalrendelésünk is megérkezett épp aznap délelőtt.

Marci ilyen szuper babasarkot csinált :) (aztán Csongoron kívül nem jött más baba)
Apránként, egyesével-kettesével megérkeztek a lányok, volt, aki munka után ért ide, de még úgy is volt elég idő. Csongor épp felébredt az első vendég érkezése előtt, Regő már a buliba csöppent bele, aztán megjött a többi gyerek is. Ettünk-ittunk, mutogattuk egymásnak a frissen készült és épp folyamatban lévő alkotásokat, beszélgettünk és sokat nevettünk, mindenki azt mondta, hogy jól érezte magát. A gyerekek pancsoltak a kismedencében - a nagyot épp aznap eresztettük le, de így biztonságosabb is volt - homokoztak, Marci pedig igazán rendes vendéglátó volt, hozta-vitte a székeket, kínálgatott mindenkit, beszélgetett, most nem pörgött föl azon a máskor idegesítő módon.
Tényleg nagyon  jó hangulatú délutánunk volt, és a diófának hála, még a hőség sem fojtogatott annyira. Mutatok pár képet a csapatról:




És egy utolsót :)

Micsoda színkavalkád, ugye? :) Jó lenne még egy ilyen talit tartani augusztusban is, holnap jön Bence, akár vele együtt is lehetne, de még utána is van egy-két hét a nyárból... :)

2 megjegyzés:

Emese írta...

Ez szuper program lehetett :) Ilyenkor szívesen lennék a tagja az úrhidai kötős-horgolós csoportnak :D

Lina írta...

Pont ezt akartam írni, jó lenne tagnak lenni :)