2011. július 6., szerda

Mindenki a védőnőnél

Ma testületileg mérésen estünk át (tegnap meg testületileg vérvételen, csak két különböző testület volt :)). Szóval hogy érthető legyen, tegnap nekem vérvétel volt, AFP és labor. Mivel Péter és Marika néni is időszerűnek tartottak egy általános ellenőrzést, és itt a faluban havonta egyszer van vérvétel, így nem kell miatta bemenni a városba, tegnap mind túlestünk rajta.
Ma pedig a gyerekekkel mentem védőnőhöz, mindenkit megmértek, még Marcinak is vérnyomást mértek, mert tetszett neki :) vércukormérést valahogy nem akart. Velem minden oké, vérnyomás és tesztreggeli utáni vércukor-eredményem jó, súlyom rendben, még nem értem el a kezdősúlyomat. 
Regő 12,1 kg és 86,5 centi, túl sokat nem nőtt most, nem is baj, az előző hónapokban megint fél kilókat gyarapodott. Marci pedig 28 kiló és 135 centi, ő jó nagyot nőtt. Emlékeim alapján először azt hittem, hogy fogyott, de Éva (a védőnő) elővette az utolsó iskolai mérés adatait, ez valamikor tavasszal volt, ahhoz képest két kilót hízott és három centit nőtt. Szóval mindenkivel minden rendben :)
Marci biciklivel, Regő motorral jött, jó kis túra volt :) Legalább félóra volt, amíg hazaértünk, köröztek párat az iskola focipályáján, megnéztük a tyúkokat, gyűjtöttek követ, Regőt egy picit cipeltem is motorostul, amikor elfáradt... aztán végül csak hazaértünk :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szép méreteik vannak a fiúknak:)
Most Rhea súlygyarapodása is lassult, aminek nagyon örülök, mert így is 13,32kg, igaz 88 cm hozzá. Marci is nagyon magas:)