2013. február 6., szerda

Jelentek

Reggeli orvoslátogatás pipa, idézem a doktornőt:
 - Szegény, hörghurutja van, fáj a torka, fáj a füle, megy a hasa, kiütéses, és még a foga is jön, hát elég baja van...
Ez igaz, de ma már láztalan volt délelőtt! A fülfájás újdonság, nem is vagyok biztos benne, nyűgös volt Csongor, már a mellkashallgatástól is nyafogott, amikor a füléhez értek, elsírta magát. Hogy pont akkor lett elege vagy tényleg fájt, nem tudom. A doktornő először csóválta a fejét az ügyeletes doktor döntéseit hallva, de aztán már rendjén valónak tartotta. Az antibiotikumot szedi még szombatig, a hörgőtágítót és a köptetőt hétfőig, és hétfőn megyünk vissza.
Ma megint nagyon nyűgöske volt Csongor, amikor a délelőtti alvásból felkelt, úgy éreztem, hogy akár azonnal aludna is tovább. Enni nem kért, csak szopott, letenni nem lehetett, végül az etetőszékben üldögélt a közvetlen közelemben, amíg összeraktam a rakott krumplit. Kicsivel dél után végülis lefektettem, remélem, nagyot alszik és délután már jobb kedvű lesz.

5 megjegyzés:

Annamari írta...

Gyógyulást!

Kata anya írta...

Mielőbbi jobbulást!!!

Gabka írta...

Szegényke... :-( Gyógyuljatok gyorsan!

Dius írta...

Hát tényleg elege lehet szegénynek. Remélem most már tényleg hamar rendbe jön.

Mandula írta...

Kicsi bogár, ebből egy is elég nem csoda hogy tele a hócipője :-( Gyógyulást neki!

Már a múltkor is akartam írni, hogy amikor az ikreknél még csak kezdődik a nátha már adom nekik a Sinupret homeós cseppet, így nem tapad le a cucc és minden este - amikor már pillednek - ülünk egy kicsit az infralámpa előtt. Eddig megúsztuk a fülfájást (kopp-kopp).