2013. február 12., kedd

Utoljára az orvosnál - legalábbis remélem

Meg legalábbis egy ideig, jó hosszú ideig. Mert mostantól sokáig senki sem lesz beteg :)
Szóval tegnap voltunk Csongorral kontrollon, így ma már óvatosan ki merem jelenteni, hogy jól van. Úgy meghatódtam, amikor egy hét koplalás után enni kezdett, ráadásul a pénteki bablevessel kezdte :) Mivel is kezdjen egy alig több, mint egyéves beteg gyerek, ha az anyja kínálgatja húslevessel, gyenge főtt csirkemellel, kiflivel és pirítóssal? Neki bableves kell :) És aztán, amikor először nevetett hangosan több napi rosszkedv után. Ezekből láttam, hogy javulgat. 
A doktornő szerint a tüdeje tiszta, a torka szép, azt, hogy esténként még hétvégén is felment a hőmérséklete, valószínűleg az okozta, hogy vírusra (is) kapott antibiotikumot, ez okozhat elhúzódó lázat. Illetve a meglévő tízen felül nem is két foga jön, amit én is észrevettem, hanem négy. 
Antibiotikum-ügyben én nem bánom, hogy kapott, nem tudhattuk, amikor három hét hörghurut után hirtelen magas láza lett, hogy azt vírus okozza, azt sem, hogy tényleg nincs-e tüdőgyulladása, meg lehet, hogy a hörghurut maga is indokolta volna az antibiotikumot. Hogy utána kiderült, hogy háromnapos láz volt, hát így jártunk, én aztán abszolút nem vagyok támogatója az antibiotikumnak, de most ezzel együtt rendjén valónak tartottam. Szombatig szedte Csongor, aztán még ma kapott utoljára a hörgőtágítóból és a köptetőből, aztán elfelejtjük a gyógyszereket egy időre. Még a héten itthon tartom, nem viszem oviba Regővel vagy emberek közé, aztán szabad a pálya :)

1 megjegyzés:

Gabka írta...

Örülök, hogy jobban vagytok! Puszi!