2012. április 16., hétfő

Csongornap

Ma van a legkisebb fiam első neve napja. Jó volt látni reggel az újságban, hogy ma Csongor nevű kedves olvasóikat köszöntik, kár, hogy ő még nem olvassa :)
A múlt hétvégén Ságváron kapott egy csomó játékot húsvétra és a névnapjára is, úgyhogy mi már nem vettünk ilyesmit. Ellenben kapott egy csomó 68-as bodyt meg rugit, valahogy Regőről ilyen méret alig van, vagy lehet, hogy másik dobozba van pakolva, mint amiben lennie kéne, mindenesetre úgy tűnt, hogy hiányt kell pótolnom. Nagyon csinosakat találtam neki a vaterán, vettem volna akkor is, ha épp nincs névnapja :) Igazából őt még tényleg nem foglalkoztatja, Marci is, Regő is jóval nagyobbak voltak az első névnapjukon, Csongor egyelőre annak örül, hogy picit talán kevésbé taknyos, picit talán jobban tud aludni, és olyan szépen tudja mondani, hogy högűűű :)


4 megjegyzés:

Bori, Bende, Zsombor, Zsu írta...

Isten éltesse Csongort az első névnapján :) és további jobbulást!

Orsi írta...

Boldog névnapot kívánok ezúton is!

Olyan cukorfalat ez a kisfiú, minden képen nagyon aranyosan mosolyog, meg kell zabálni! :) Örülök, hogy javul a náthája.

Timi írta...

Köszi köszi :)

Orsi, hát mert lövök róla húsz képet, aztán ideteszem azt, min épp mosolyog :) Kérsz komolyat, morcosat is? :)

Dóra írta...

Boldog névnapot Csongornak innen is! Gyönyörű baba, jó nézni! jöhet morcos kép is, meg sírós is...én néha csinálok Rozkáról, úgy is olyan cuki :)