2012. december 3., hétfő

Budakeszi Vadaspark

Kevés szóval, sok képpel: hirtelen ötlettől vezérelve, ahogy láttuk, hogy szombat reggel süt a nap, kitaláltuk, hogy menjünk el a Budakeszi Vadasparkba. Ott mindig jó, és decemberben ráadásul kedvezményes a belépő, milyen szerencse, hogy szombat már épp elseje volt. És még az is szerencse, aminek pedig nagyon nem örültem, hogy a gyerekek a szokásosnál is korábban keltek. Viszont így belefért egy futás, mindenkinek reggeli, összepakolás, és mindennel együtt kilenckor sikerült elindulnunk.
Persze olyan nincs, hogy teljesen simán menjen minden. Regő az autóban zokniban szokott ülni, hogy ne sározza össze az előtte lévő ülést, tehát sokszor karban visszük le az autóba. Azt viszont csak odaérve fedeztük fel, hogy a csizmáját nem vittük utána... Zokniban meg mégse mehet a vadasparkba, úgyhogy visszafordultunk, szerencsére csak Budakesziig, a határában lévő bevásárlóközpontban vettünk kiscsizmát, legalább van egy váltás, és most már tényleg bementünk a vadasparkba. Hideg volt, de gyönyörű napsütés, kevés ember és sok állat:


Az állatsimogató volt a legjobb az egészben :)




És még a Mikulással is találkoztunk!

Játszótérre is volt egy kis maradék idő


1 megjegyzés:

Orsi írta...

Így már mi is jártunk, csak éppen nyáron: a lányok mezítláb szaladgáltak az udvaron, mielőtt indultunk volna valahová, és gyorsan bezsuppoltuk őket az autóba. Amikor célba értünk, vettük észre, hogy a szandi bizony otthon maradt, így mezítlábasan voltak a játszótéren. :D