2013. január 2., szerda

Kis kirándulás

Nagyon kellett már a gyerekeknek is, nekem is, hogy kimozduljunk egy kicsit, mozogjunk, friss levegőt szívjunk. Azt is reméltem tőle, hogy talán utána egy nagyságrenddel kisebb fordulatszámon pörögnek majd itthon, hát, ez nem jött be :) Nem mentünk messzire, csak a sárpentelei kiserdőbe, ahol szilveszterkor futottam a nyolc kilométert. Ugyanazt az erdei tornapályát jártuk be, és most is egy órát töltöttünk ott, még valamivel többet is, de most csak egy kör fért ugyanannyi időbe. Csongor meg félúton elaludt, aminek örültem is, nem is, de késő délután még elszundított egy picit, úgyhogy most már örülök. Hoztam pár képet:






Az utolsó kép Marci műve :) Csongor viszont nem tudom, miért fordul oldalra, a gépen jól látszik, mindegy, így is szép. Zúzmarás erdőre számítottam, mert nálunk a kert mesevilág volt reggel, de itt csak kicsit találtunk, azért így is szép volt.
Nyitottam egy fotós blogot, mert egy csomó természetfotót is csináltam, meg szoktam máskor is, de nem ezt a blogot és nem ezt az e-mail tárhelyet szeretném terhelni vele. Ha valakit érdekel, itt a linkje, egyelőre a mai képek vannak rajta: http://egyboszorkafotoz.blogspot.hu/ de fent, az oldalaknál (az awesome things és az ajánló mellett) elérhető egy kattintással. Majd töltök oda rendszeresen képeket :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jók a képek! :) Szép ez az erdő,még télen is..