2011. december 6., kedd

Üzenet

Marci iskolájában kedves szokás, hogy a Mikulástól kapott csomagban egy pár soros kis üzenet is van minden évben. Marcié az idén:
"Manóim mesélték, hogy egyre szebben rajzolsz. Hallottam, milyen gyönyörűen olvasol! Tanító nénid nagyon örül neki, ha sok ötöst adhat. Szüleid is nagyon örülnek, ha csak jót hallanak rólad. Szerintem nem szeretnéd elszomorítani őket, úgyhogy viselkedj mindig megfontoltan! Örülök, hogy most már szerepelni is több kedved van. Ügyes vagy ám, igazi színész!"

Anya kommentje: eléggé iskolaízű, oktató jellegű kis szöveg, engem mégis büszkévé tesz. Majdnem ugyanaz ugyan, mint tavaly, de a vége például nem volt benne, szóval személyre szabják évről évre, és az a rész, hogy legyen egy kicsit megfontoltabb, mintha enyhébb lenne, mint tavaly, azért szó szerint nem emlékszem a szövegre. De tényleg egyre szebben rajzol, egyre kevesebb a gond a viselkedésével, már csak egy kis megfontoltság hiányzik, és tényleg szívesebben szerepel és ügyes. Csak azt sajnálom, hogy a furulyát nem említette a Mikulás :)

Nincsenek megjegyzések: