2011. november 25., péntek

36+

Ezt is megértük, tegnap betöltöttem a 36. hetet :) Volt ultrahang, NST, vérnyomásmérés, mindenféle érdekesség, a héten megvolt az utolsó látogatásom a védőnőnél is, és megkaptam a recepteket, amiket Csongornak ki kell váltanom. Az ultrahang-eredményeket feleslegesnek tartom leírni, pár milliméter különbség van a múlt hetihez képest, és súlyt itt nem becsülnek, nem számít, hogy ez a nagy hivatalos kórházi ultrahang, és a másik nem is lenne, ha mondjuk az orvosomnak nem lenne a rendelőjében saját. Mindenesetre minden rendben volt, NST-n is szép görbéket rajzoltunk, Csongor ügyesen mozgott, ahogy kell. Olyan pici pocakokat láttam, nem is értettem, hogy lehetnek egyidős terhesek velem :)
Amúgy jól vagyok, igyekszem pihenni is itthon tényleg, az túlzás, hogy feküdnék, de üldögélek, még a lábamat is felteszem néha, és csak oda megyek, ahova muszáj, oda is pingvintempóban. Ma elmentem reggel Marcival az iskolába, Regővel a boltba és a postára, bő egy óra volt :D igaz, nem csak rajtam múlt, Regőn is, meg a cicán, akivel találkoztunk útközben.

A kiságyban van egy kis alvó rongyiállatka, szundikendő, Regőé lett volna, de ő nem igazán barátkozott meg vele. Tegnap látszott Regőn, hogy azért ő nem teljesen fogja még fel, hogy itt baba lesz. Megmutatja, hogy Csongor a pocakomban van, de az, hogy ki fog bújni, és lesz itt egy kisbaba, az szerintem nem egyértelmű neki. Mondtam neki ugyanis, hogy az a játék Csongoré. Erre elkezdett vele babázni: "betakarom, aludjál Csongor, jó? Fáradtál? Mi a baj? Semmi baj, fölveszlek. Betakarlak, aludjál..." Kivitte apának: "Apa, ez a Csongorom". Aztán az is lehet, hogy csak a birtokos személyragokkal nincs tisztában, mert amikor megkérdeztem, hogy és hol a Csongor baba, a pocakomat mutatta. Mindenesetre nagyon aranyos volt, ahogy állt a kiságynál, és ezeket mondta a kis játéknak :).

Említettem a macskát, akivel most reggel hazafelé sétálva találkoztunk. Tényleg főleg állatokkal kapcsolatban lehet Regőt ilyen szívből jövően kacagni hallani. Barátságos cica volt, törleszkedett a lábamhoz, mire Regő: "szereti cica nadrágot". Aztán nevelte is, cica feküdj, cica gyere, cica ne bújjál el :) Aranyos nagyon, kíváncsi vagyok, hogy lesznek Csongorral, mostanában ezen gondolkodom sokat, remélem, szeretni fogja. Már csak hat napot kell egyben kibírni, a többi ajándék :)

3 megjegyzés:

Emese írta...

Azta, 1 hét alatt rengeteget nőtt a pocid!!!
Grat a 36. héthez!
Regő nagyon édes :)

Timi írta...

Tényleg sokat nőtt? Én fentről nem látom már :) Meg nem is látom már olyan nagynak. Meg a múltkori képen nem fogtam alul :) Köszi :)

Orsi írta...

Aztaaaaaaa, mekkora pocak!! :)
Regő biztosan nagyon aranyos lesz a kistesóhoz, te pedig el fogsz olvadni. Nekem is olyan szívmelengető látvány, amikor a lányaim szeretgetik egymást (persze karmolnak, harapnak és veszekednek is :D). Főleg Borcsi a bújós: odamegy Sárához, megöleli (mikor hol éri; karját, lábát, arcát, hátát), vigyorog egyet (vagy inkább grimaszol, de édesen!), majd sikkant egyet és azt mondja: Szejetem Pici Sáját. (Én hívtam Pici Sárának sokáig, néha még most is, ő meg átvette.) Olyan édes, amikor rátörnek ilyen szeretetrohamok! Majd Regő is fogja gyöntölni Csongort, és szeretgetni (meg hát gondolom, Marcival is szokták ezt), és szerintem ennél nincs is jobb érzés egy Anya számára! :)