2011. november 29., kedd

Zsúfolt program

Még nagyjából két és fél, három hét van a téli szünetig. Marcinak nagyon zsúfolt programja lesz! Van az alap: hétfőn délután aikido, kedden ötödik órában karate, hatodikban színjátszó szakkör, szerdán ötödik órában furulya, hetedikben foci, délután aikido. Erre jönnek most rá a karácsonyi műsor próbái, hetente 3-4 alkalommal 0. órában, tehát ma például úgy néz ki a napja, hogy reggel 7:10-re ment és fél kettő körül ér haza, holnap meg szintén 7:10-re megy, hazajön fél egy körül ebédelni, visszamegy fél kettőre focizni, egy óra múlva hazajön, leckét ír, játszik, és ötkor megy edzésre. Mondjuk aikidora a legutóbbi két alkalommal nem ment, meg előtte is a heti kettőből csak egyre - ugyanis megbeszéltem az apjával, hogy novemberben már szervezze meg, hogy ők hozzák-vigyék, nekem már sok a heti két bejárkálás Fehérvárra, főleg ha Regőt is vinnem kell, és hát ez a szervezés nem megy valami zökkenőmentesen.
Amit nem teljesen értek: Marcinak négy mondata van összesen a karácsonyi műsorban. Hogy emiatt miért kell minden alkalommal 0. órában részt vennie a próbán? Nem lenne elég csak azoknak ennyi próba, akik főszereplők?
A másik, hogy szülőin úgy mondták, hogy december 15-én van a karácsonyi műsor és 16-án az utolsó tanítási nap. Most meg beírtak még egy próbát 19-ére, akkor is 0. órába, pedig ha nincs iskola, akkor miért ilyen korán? Mert azt el tudom képzelni, hogy a karácsonyi műsor iskola után lenne, vagy hogy előadják a falunak is, nemcsak az iskolának, és próbálnak még egyet. Na, ezeket ma elvileg megtudom.
Egyébként nagyon büszke vagyok rá, és úgy szeretném látni! De valószínűleg nem fogom tudni. Ő meg olyan aranyos, amikor emiatt nyafogtam neki, azt mondta: szerinted mi a fontosabb, az, hogy engem lássál, vagy hogy Csongor rendben megszülessen? :)
Aztán két szendvicskészítés és hajnali indítás között valamikor majd megszülök :)

5 megjegyzés:

Orsi írta...

Kezdve a végéről: na ez az a kérdés, amire nem lehet jól válaszolni. Mert az is fontos, hogy Marcit lásd, meg az is, hogy Csongor rendben megszülessen! És hogy Neked milyen érett nagyfiad van...! (Mármint ezt most erre a kérdésre írom konkrétan.)
Csodállak, hogy még mindig ennyi energiád van! Két gyerek, ennyi program, és a pocakban a harmadik, te pedig úgy pörögsz, hogy néha olvasni is sok ezt a rengeteg dolgot. :) (Ez most elismerés akart ám lenni!) Vigyázz magatokra!!!!!! Puszi :)

Timi írta...

Éééén pörgök? Marci pörög, én úgy le vagyok lassulva, mint egy álmos csiga :D
De köszi! :) Jólesik, hogy kívülről így látszom :)

Gabka írta...

Csatlakozom, én is full pörgősnek látlak.
Azon meg ne aggódj, hogy mikor és hogyan fogsz megszülni, vélhetőleg pontosan akkor, amikor a legjobb lesz mindenkinek. :-) Ez már csak így szokott lenni.
Hogy én mit össze nem paráztam Attila születése előtt, hogy mi lesz Rékával, hol lesz, hogy lesz, mi van, ha éjjel szülök, de ő ha felébred, csak én tudom visszaaltatni, mi lesz, ha nappal, akkor hová rakom, stbstbstb... Erre fogtam magam és két óra alatt lerendeztem az egész szülést hajnalban, mire Rékám felébredt, ott volt a tesó. :-) Persze Ági mindig is azt mondta: aggódni szabad, de majd úgyis úgy lesz minden, ahogy a legjobb. A picurod is tudni fogja, mikor tudsz rá figyelni kizárólagosan, sőt, vélhetőleg simán megoldja, hogy láthasd a nagyfiadat is szerepelni. A gyerekek már csak ilyenek, teljesen jól tudnak működni, csak mi lihegjük kissé túl a dolgokat. De tudom, én is így leszek vele harmadjára is, csak most nagy a szám. :-))

Timi írta...

Köszi :) de én nem aggódom ám :) Ha nem szülök addig, elbattyogok megnézni, bár nagyon kripli leszek már :D viszont ha szülök, újszülöttet se tömegbe nem viszek, se itthon nem hagyom még, szóval akkor nem látom. De lesz ám még alkalmam :)

Orsi írta...

Igen, tényleg úgy tűnik kívülről, hogy ezerrel pörögsz, és nagyon összeszedett és határozott vagy. :) És biztos így is van!