2011. november 27., vasárnap

Csalódás :(

Nagyon csalódott vagyok.
Volt három jegyünk a mai Halász Judit koncertre (Regőnek még nem kell jegy). Oda is mentünk ma délelőtt 11-re, mindent ellenőriztünk, jó helyet és jó időt néztünk. 

A koncertet pénteken megtartották. Egy biztonsági őrnek tűnő úr állt az ajtóban, és közölte mindenkivel az információt, a jegyeket visszaváltják. Kérdésünkre, hogy ugyan mégis honnan kellett volna tudnunk ezt, közölte, hogy fenn volt az interneten. Köszi - ha az embernek egy hónapja megvan a jegye, nem nézegeti a jegyiroda vagy a helyszín honlapját az interneten, hogy hátha nem lesz koncert, mert az az evidens, hogy lesz. Vagy ha két nappal későbbre tették volna, akkor megoldjuk valahogy, és elmegyünk két nappal később. De két nappal korábban megtartani? És megvolt a mailcímem a jegyirodának... Nem kaptam semmilyen értesítést.

Úgy vártam ezt a koncertet. Nekem magamnak is nagy élmény, de a gyerekeknek is, és ahogy Regő mostanában élvezi a zenét, énekel, táncol, tapsol, most már az új Halász Judit-lemez dalait is énekelgeti, sokszor gondoltam a napokban rá, hogy most már igazán élvezni fogja, és milyen öröm lesz nézni... és persze Marcit is. 

Hát, ez nem jött össze. Kíváncsi vagyok, hányan ilyen csalódottak még Fehérvár környékén most, és vajon hányan voltak, akik tudtak a pénteki koncertről, és hirtelen el is tudtak menni? Nem hiszem, hogy sokan... 

Csongor mindenesetre ügyes kisfiú, és megvárta... most várhat egy ideig, amíg Halász Judit-koncertre mehet. Nem fogjuk jó hírét kelteni a székesfehérvári Premier jegyirodának, az biztos.

9 megjegyzés:

Hicudzsi írta...

Atyaég! Ilyet meg lehet csinálni???? És ki ment el akkor a koncertre így????
Szegények, nagyon sajnálom, hogy így jártatok:(((

Névtelen írta...

Hát ez nem semmi... Hogy lehet ilyet csinálni??? Tényleg nagy csalódás lehetett, és gondolom- mivel biztos,hogy nem csak Ti jártatok így -,Halász Judit is csodálkozott, hogy Fehérváron milyen kevés érdeklődő volt a koncertjén.

Jucc írta...

Elképesztő. Én biztosan bőgtem volna elkeseredettségemben. Szegény gyerkőcök:( Én is kíváncsi lennék, hogy is volt ez, ki ment el egyáltalán.

Unknown írta...

Hááát, döbbenet. Ilyet megcsinálni, főleg gyerekekkel :( Nagyon durva ... sajnálom.

Orsi írta...

Én ilyet még nem hallottam... Nem is értem, hogy ilyet hogy tehetnek meg???!
Nagyon sajnálom! De majd Csongorral elmentek. :)

kikocs írta...

Hát, ez nagyon durva :( Sajnálom nagyon!

Emese írta...

Nagyon sajnálom! Ez valóban felháborító, főleg az, hogy a gyerekeknek már megígéri az ember, s utána látja a csalódást a kis arcukon :(

Gabka írta...

Ez de durva!!! Alig hiszem, hogy ilyesmit meg lehet csinálni....

Andrea írta...

Nagyon sajnálom! De az az igazság, hogy 2 éve kb. ugyanez volt az "eljárás", ugyanúgy HJ koncerttel kapcsolatosan a Millenárison...
Vajon ilyenkor a művésznek van beleszólása?...

A gyerekeket sajnálom, szívem szakadt volna, ha látom, ahogy készülnek,...és végül... :((