2011. szeptember 13., kedd

Marciszáj

"Anya képzeld el, hogy van pár fiú az osztályban, akik a tévé előtt nőttek fel - ezt nem én mondtam, hanem a Judit néni -, szerencsére én nem olyan vagyok. És a Peti kibontotta a szendvicsét és eldobta a papírt, meg azt is mondta, hogy ha hazamegy, teleissza magát kólával."

Hát, szerencsére Marci nem olyan. És szegény Peti...
Marcinak viszont nem tetszik a színjátszó szakkör, pedig tök jókat játszottak elmondása alapján, nekem tetszene. Azt mondtam neki, egy alkalomból ne ítéljünk, az őszi szünetig legalább járjon, majd aztán eldöntjük, már ha lehet egyáltalán visszakozni, mert azt mondják, ha már egy gyerek bejelölt egy szakkört, azt tantárgyként kezelik, hiányozni is csak igazolással lehet.

U.I. nem ide tartozik, de Regő ma háromszor kért a főtt, majd olajon picit átpirított krumpliból. Áttörés! Körülbelül egy éve nem evett krumplit, kivéve néha az olajban sült hasábburgonyát.

3 megjegyzés:

Orsi írta...

Marci ügyes és okos és jólnevelt és jól nevelt. :) A színjátszót hátha megkedveli még! De ha mégsem, akkor valahogyan csak ki lehet íratkozni!
Regőnek örülök, majd belejön!!
Olvastam Marci furulyával való kapcsolatát is, és örülök, hogy tetszik neki!
Neked pedig kitartást a 99 naphoz, ami hátravan, és drukkolok, hogy akkor szülessen meg Csongor, amikor mindkettőtöknek jó lesz! :) A 100 napos bejegyzésed utolsó mondatát olyan jó volt olvasni! :)
Puszi :)

Orsi írta...

Bocs a sok felkiáltójelért. :S

Timi írta...

Köszi Orsi :) Szeretem a felkiáltójeleket :)