2011. szeptember 8., csütörtök

Órarend

Tegnap megvolt az első idei szülői értekezlet, végülis semmi újdonság, már rutinos harmadikos szülők vagyunk :) Elmondták a már ismert szabályokat, volt közös, igazgatói része, aztán osztályokra bontva volt külön szülői is a termekben. Judit néni elmondta az év rendjét, jó kis évnek tűnik. Én közben próbáltam elméletben belekalkulálni Csongor baba érkezését, és ezzel kapcsolatban csak egy dolgot sajnálok: ha úgy lesz, ahogy szeretném és tervezem, és egy héttel korábban érkezik kb., hogy karácsonyra itthon lehessünk, akkor a gyerekek karácsonyi előadásán nem lehetek ott. Pedig a harmadik osztálynak nagy szerepe lesz benne, mert Judit néni a felelőse, Marci ráadásul színjátszó szakkörre is fog járni... de ha mínusz három napos lesz Csongor aznap, akkor ott leszek! :)
Ami még fontos volt számunkra, az a szakköri beosztás. Emlékeztem, hogy sok mindenre jelentkezett Marci májusban, ezeket idén még lehet módosítani, ami főleg azért jó, mert az időpontokat most, szeptemberben tudjuk meg, lehet ütközés más elfoglaltságokkal. Így aztán, a szakkörökkel kiegészített órarend most így néz ki:
 - hétfőn változatlanul 4 órája van Marcinak, illetve délután fél hatkor aikidoedzés.
 - kedden hat lett: karatéval együtt volt öt, hatodiknak bejött a színjátszó szakkör. Lehet, hogy keddre két szendvicset csomagolok majd neki, vagy plusz egy péksüteményt, ilyesmit.
 - a szerda kemény lesz: ötödik órában furulyaszakkör, aztán hazajön ebédelni, visszamegy hetedik órára focira, 3 felé ér haza, leckét ír és fél hatra megy aikidora. Vállalta, remélem, szeretni is fogja. Örülök, hogy a furulya mellett kitartott, tanul valami zenét, ügyesedik a keze és a hallása is. Egyelőre megkapja az én furulyámat, aztán ha tényleg megy neki, kap majd egy sajátot.
 - csütörtökön négy órája van. Itt lett volna még 0. órában énekkar, amire szintén nagyon szerettem volna, hogy járjon. Májusban ő is, most kicsit bizonytalanabb volt, és bevallom, most nem igyekeztem megerősíteni. Nem lenne egyszerű reggel 7:10-re eljutnia az iskolába bepakolva, reggelizve, tízóraival és úgy, hogy Regőt, később Csongort lehetőleg ne verje fel. Mindezt télen, hidegben, sötétben is, egy ilyen sűrű szerda után. Én is így éreztem, hogy talán majd jövőre jobb lesz ez.
 - pénteken pedig lazítós nap, három óra, mert a negyedik korrepetálás, és arra neki nem kell járnia :) Remélem, jó lesz így, nem túlzsúfolt, bírni és szeretni fogja. Tavalyhoz képest a furulya és a színjátszó szakkör jött be pluszban, szerintem ezeket szeretni fogja.
Aikidoból tegnap megvolt az első edzés, tetszett Marcinak, jól érezte magát, és megkapta a lila övet is, amit a júniusi vizsgán érdemelt ki.

4 megjegyzés:

Csupimami írta...

Nem úgy volt, hogy focira vagy atlétikára jár?

Timi írta...

Úgy volt, hogy focira ÉS atlétikára és aikidora jár, mint sport. Az atlétikára eddig minden évben jelentkezett, és egyik évben sem indult, mert kevesen voltak :( Plusz bejelölte az énekkart, a színjátszót és a furulyát :) Itt a tavalyi bejegyzés: http://hantimarci.blogspot.com/2011/05/szakkori-jelentkezes.html

Emese írta...

Jó lesz, hiszen ahogy írtad, pénteken már laza napja van, s a többi is olyan óra, ami kell, mint a sport a délelőtti ülés után...

Ági írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.