2012. január 9., hétfő

Jelentés a rendelőből

Megvolt az orvosi kontroll és Csongor (majdnem) háromhetes mérése. A helyzet a következő:
 - Marci egészséges, meggyógyult, mehet közösségbe, csak a tornaórák alól lesz még felmentve a héten, edzésre sem megy még. Karantén vége :)
 - Regőnek picit még piros a torka, de mivel letelt a tíz napja és rendesen beszedte az antibiotikumot, ez már magától el fog múlni. Karantén vége :)
 - Csongor pedig 4540 gramm :) 390-et hízott egy hét alatt, ez már szuper, ehhez vagyok én szokva :) Hosszára 55 centit mértek, ez úgy szokott lenni, hogy a mérési módszer különbözősége miatt a kórházi mérés után a gyerek összemegy... 58 centivel született, ott ugye picit hosszabbnak mérik, mert szalaggal végigkövetik a teste görbületeit. Itt meg nem lehet normálisan kinyújtani, szóval 55-nél biztos hosszabb, 58-nál meg biztos rövidebb, de mivel itt fogják mérni, ehhez viszonyítunk. Picit talán sárga, de minden rendben vele, szép és egészséges :)
Marika néni jött velünk, ő ment be a fiúkkal a gyerekorvoshoz, én Csongorral a védőnőhöz, így ő nem került a beteg gyerekekkel egy légtérbe. Boltban is voltunk, postán is, ügyesen ment minden :)

3 megjegyzés:

Emese írta...

Na, akkor itt a válasz, hogy miért mértem én is "csak" 55cm-t Barnabinál, amikor tuti nőtt, mert növi ki a ruhákat sorban.
Örülök, hogy meggyógyultak a fiúk, s annak is, hogy Csongor ilyen szépen hízik.

Unknown írta...

De jó, hogy vége a betegségnek, Csongi pedig tökéletesen hízik!
Nagy kincs a segítség (jelen esetben Marika néni), az tuti!

Orsi írta...

Örülök, hogy a nagyok meggyógyultak, és Csongornak is nagyon szép méretei vannak (még ha össze is ment egy kicsit :D ).