2012. augusztus 26., vasárnap

Ez a nap más, mint a többi...

Ezt tegnap kellett volna megírnom, de nem jutottam már ide. Azért a tegnapi nap más volt, mint a többi, és én örülök nagyon, mert tegnap volt reggeltől estig Regő harmadik születésnapja :) Tulajdonképpen nem volt nagy felhajtás, itthoni kicsi ünneplés volt, ma akarunk vele állatkertbe menni, hogy örüljön, ha sikerül. Már reggel mondtam neki, hogy Isten éltessen, boldog születésnapot, és ő okosan tudta, hogy ma lett hároméves. Reggelizett, játszott, aztán bementek apával kettesben Fehérvárra biciklizni, meglátogatták a nagypapát is. Még időben hazaértek ahhoz, hogy ebéd előtt megköszöntsük az ünnepeltet, és tudjon is kicsit örülni az új játékainak. Nagyon jól tudta ám, hogy mi van: ahogy megjelentem a hálószoba felől csomagokkal a kezemben, felnézett a kirakóból és lelkesen felkiáltott: kapok szülinapot? :) Kapott. :)





Nagyon örült mindennek, olyan jó ez benne... Boldogan tépte a papírokat, mindennek ujjongott, a kis műanyag állatokkal egyesével szaladt az asztalhoz, hogy rögtön sorba állítsa őket, a duploval rögtön építeni kezdett, megnézte a könyveket is és este is azokat kellett mesélni, és a mamától kapott sünivel aludt. A közös játék aztán eltartott már ebédig, evés után pedig jött a torta :)


Ettől is nagyon boldog volt: ó, kaptam tortát? Vannak rajta állatok? :) Az elefánt felét meg is ette, aztán közölte, hogy ez az elefánt nagy :) Aztán ment aludni, alvás után pedig kiélvezhették a nyár, de legalábbis a kánikula remélem, utolsó napját:
Volt fagyi...


Szép, ugye...?


Ő is :)

Vidám is :)

És akkor már ő is :)

Labdáznak

Itt pedig már...

...csendben besurran az ősz.

1 megjegyzés:

Detti írta...

Isten éltesse Regőt és téged is Timi! :)