2012. november 26., hétfő

Kezdődik! - 3. online gyűjtés a Szegedi Újszülöttmentő javára

A Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány javára szervezett jótékonysági árverés
ma kezdődik és vasárnap éjfélig tart. 

Licitálni a bejegyzés alatt kommentben lehet.
A részleteket (utalási adatokat, postázást) a nyertessel e-mailben megbeszéljük az aukció lezárása után. Az összes, a licitben részt vevő tárgyat az aukció Facebook-oldalán láthatjátok, itt: 
Lusta bannerkitevő vagyok, már napokkal ezelőtt meg kellett volna tennem, de mától végre látható lesz a banner az oldalsávban, ami a licit végéig erre a bejegyzésre fog mutatni. Gyertek, licitáljatok, segítsünk együtt!

Én egy kötött babagubót ajánlok fel:

Kis zsákocska, amibe be lehet csomagolni a babát hónaljig, egész pici babát akár vállig is. Meleg gyapjúkeverék fonalból készült, igazán puha, és olyan meleg, hogy Péternek van egy pulcsija ebből a fonalból, amit csak jégkorongmeccsre tud felvenni :) Alulról-felülről melegíti a babát, ideális babakocsiba, kiságyba is. Elég fiús színekben készült - egy boszorka vagyok, főleg fiús fonalaim vannak :). De azért kislány is használhatja, csak viseljen hozzá rózsaszín sapkát :)
Nagy szeretettel kötöttem, arra is gondolva, hogy talán karácsonyi ajándék lehet egy hamarosan szülő kismamának vagy egy friss babának :)
Gyertek, licitáljatok :)

A gubó mérete 29x45 cm, a fonal Meribel nevű, tavaly Lidlben vásárolt.

3 megjegyzés:

Timi írta...

1000 forinttal elkezdeném :)

Zsuzska

Ági írta...

1500 Forint :)

Zsuzska írta...

2.000 ft :-)