2012. január 23., hétfő

Orvosi ellenőrzés

Ma délelőtt elvittem a gyerekeket az orvoshoz, nézze meg őket, ő is úgy látja-e, hogy jól vannak, átment rajtuk a vírus, és mehet-e Marci iskolába. Csongor is jött, gyönyörű idő volt, és ő már napok óta nem volt levegőn. A rendelőbe, de még a váróba sem vittem be, az előtte lévő közös térben maradt a babakocsiban, aludt, én meg időnként ránézegettem.
Mindenki jól van, holnap iskola, egy hétig tornából megint felmentve. Jó ez így, egy hétig mozog és megy edzésre, egy hétig nem... Most vele is szedetem azt a multivitamint, amit Regő magától kér mindennap, de Marci nem szereti az ízét, ezért nem erőltettem. Az a gyanúm, hogy a skarlát legyengítette az immunrendszerüket, ezért kapnak el most mindent, ami szembejön. Valahogy igyekszem megerősíteni.
Regőnek még a szemén látszik egy kicsit, hogy vírusfertőzése volt, de már jól van. Mindenki szép, ügyes, jól meg van dicsérve :) Csongor is, pedig őt nem is látta a doktornő, de mondtam neki, hogy öt kiló. Mire ő: és még nincs két hónapos? Mondtam, igen, annyira nincs, hogy három nappal múlt egy :D

4 megjegyzés:

Unknown írta...

de jó, hogy meggyógyultatok!!!

Orsi írta...

Örülök, hogy jól vannak a fiúk! :)
És a felnőttek?

Gabka írta...

Örülök, hogy meggyógyultatok! Remélem, most már távol maradnak tőletek a nyavalyák!

Timi írta...

A felnőttek is, köszi! Csak még étvágyuk nincs :)