2012. május 2., szerda

Esti meglepetés

Kapom e-mailben a blogkommenteket, jó kis eszmecsere alakult ki az ökoháztartásról, és meglepetésként a sok témába vágó között belepottyant egy ilyen is a postaládába Diustól:
Nagyon megtisztelő, és olyan kedveseket írt rólam indoklásul, hogy miért is kapom ezt, hogy legszívesebben visszaadnám :) De nem teszem, hanem inkább teljesítem a hozzá kapcsolódó feladatokat, ami nehéz lesz, mert megint kell írnom magamról öt dolgot, pedig nem olyan rég írtam hetet, meg egy csomó mindent mindennap. Na mi is legyen...
1. Keresem magamat. Még nem döntöttem el, mi legyek, ha nagy leszek, pedig egyszer már nagy voltam. Gondolkodom valami teljesen más tanulásán: fotózás, gyógymasszőr tanfolyam, valami más egészséggel kapcsolatos? vagy olvastam, hogy jövőre állítólag indul Fehérváron mérnökképzés, azt is megnézném, és akkor mehetnék vissza valamelyik multihoz, logisztikus + mérnök végzettséggel már elég érdekes lennék, hogy kapjak állást öt év babaszünet után.
2. Egy lusta disznó vagyok, hogy még mindig nem tanulok meg horgolni, pedig úgy szeretnék, és úgy irigylem azokat, akik szebbnél szebbeket tudnak! De mindig annyi kötéstervem, ötletem van, hogy háttérbe szorul a horgolni tanulás. Amúgy tök örülök, hogy megint ilyen divat a kötés-horgolás.
3. Nagyon hadarok. Azt hiszem, ez írásban eddig nem derült ki :) Mondjuk gyorsan is írok, de az nem megy át. Szóval ez egy szörnyű beszédhiba, elharapok és kihagyok hangzókat, és a leginkább akkor, amikor felolvasok. Keresem az okokat magamban, hogy miért, lehet, hogy benézek egy kineziológushoz ez ügyben, hátha. Korábban nem zavart, azt gondoltam, szeressenek így, de ez változik.
4. Titkos álmom lenne az írás is, a magamkeresés témájában még egy lehetőség :) Kislány koromban írtam egy regényt, igen vicces volt :) Most meg keresem a lehetőségeket, írok a babaneten, és ha itt-ott írós pályázatot látok, amit magamhoz illőnek érzek, beküldök valamit. Ha valaki lát bennem fantáziát, ne fogja vissza magát :)
5. Lehet azt írni ötödiknek, hogy nem tudok mit írni ötödiknek? Persze, miután most mondtam, hogy hogy szeretek írni... :D Akkor két aktuálisat írok ötödiknek: 1. holnap megyünk Marcival zeneiskolai felvételire, nagyon izgulunk! 2. olvassátok a Könyvfalók blogot, kommenteljetek! Néha úgy érzem, hogy csak magunknak írjuk, pedig úgy szeretném, ha igazi irodalmi párbeszéd alakulna ott ki! Van facebook oldala is :)

Az az öt, 200 rendszeres olvasó alatti blog pedig, akinek továbbadnám:
1. Emi, akinek zárt a blogja, de pont ma vetettem fel neki, hogy ki kéne nyitnia. Biztos vagyok benne, hogy ha ismeretlen ismerősökkel osztaná meg a vívódásait, még sokkal több biztatást kapna. De ha nem nyitna ki, akkor a meglévő olvasói számára meséljen magáról.
2. Kikocs, akivel úgy érzem, kölcsönösen inspiráljuk egymást, engem ő mindenképpen! Nagyon sok a közös bennünk, és talán még épp elkaptam 200 előtt.
3. Altair, bár neki ez azt hiszem, a harmadik ebből a fajtából, de most tudom, hogy maga alatt volt, hátha ez feldobja. És tőlem megírhatná háromszor is, akkor is szívesen olvasnám. 
4. Vajdaencsi, mert ő a 70. olvasóm, ezúton is szeretettel üdvözlöm, és a többi 69-et is, nagyon örülök Nektek!
5. Gabka, aki Kikocshoz hasonlóan nagy inspiráció és erőmerítés nekem, csodálom sok mindenért. 

Ha valakinek nyűg, nem kötelező ám kitenni vagy megírni :) Nekem pedig nincs más hátra, mint előre, megyek és jelentem az illetékeseknek, hogy jöhetnek a díjukért, aztán pedig alvás.

9 megjegyzés:

kikocs írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
kikocs írta...

Köszönöm, köszönöm! Tavaly valamikor egyszer körbejárt, és akkor megkaptam, így nem fogom újra kitenni. Így is vár még három elmaradt játék... :) Őszintén örülök, hogy nem lett belőle négy :D Ne érts félre, jól esik, csak szeretem komolyan venni a játékokat, és így időt szánni rá...

Gabka írta...

Köszönöm! :-)

Gabka írta...

Bocsi a tudatlanságomért, de ezt a képecskét hogyan lehet bemásolni a blogba? Nekem sehogy se megy... Mondtam, hogy oltásom van ilyesmi ellen... :-((

Timi írta...

Gabka, katt a képre, akkor kinagyítja, és jobb egérklikkel lementheted magadhoz, aztán beszúrod, mint bármilyen más képet :)

Gabka írta...

Ezt próbáltam, de nem mentette le. :-( Viszont akkor lehet, hogy a vírusirtóm a bűnös, mindig felülbírálja amit én akarok. Megpróbálkozom még egyszer. :-)

kikocs írta...

Gabka, bloggeren van olyan lehetőség, hogy linkeled a képet, és bemásolja. Amikor képet szúrsz be, a kép beszúrása URL-rőlt választod, jobbgomb copy image linkkel másolt címet szúrod be, és a kép ugyanúgy meg fog jelenni. Én idegen helyről szinte mindig így viszem a képet, csak a legritkább esetben mentem le a gépemre. Sok sikert! :)

Vajdaencsi írta...

Köszönöm, jó meglepetés volt:)

Emese írta...

Köszönöm én is :)