2011. október 2., vasárnap

Próbahétvége

A múltkori próbanap után eljött a próbahétvége ideje is: pénteken vittük a fiúkat Ságvárra, és ma, azaz vasárnap hoztuk haza. Ráadásul pénteken is már úgy eljöttünk, hogy a vacsorázás, fürdés, mese is Mamára maradt. Kicsit tartottunk az elbúcsúzástól, hiszen a múltkor ugyan elköszöntünk Regőtől, de mégiscsak azután jöttünk el, hogy lefeküdt. Most viszont játék közben mentünk oda hozzá pusziért, aztán Mamával kiálltak a teraszra, és integettek, amíg mi elmentünk. Anyukám öt perc múlva utánam telefonált, hogy na, mit szólok ehhez az elváláshoz? Regő ugyanis két kézzel integetett és szórta a puszikat búcsúzóul, majd közölte, hogy menjünk be, és párnacsatáztak, aztán meg autóztak Marcival. Mi egy kis elbizonytalanodást láttunk az arcán, amikor látta, hogy mindketten beszállunk az autóba és tolatni kezdünk, de a heves integetés közben nem maradt ideje komolyan meglepődni. Este még egy üzenetet kaptam anyukámtól, miszerint a gyerekek édesdeden alszanak, akkor azért felhívtam, hogy mi volt-hogy volt, és elmondás alapján kiderült, hogy ugyanúgy zajlott az este, mint itthon. Vacsi, fürdés, mese, alvás. Anyukám mesélt mindkét gyereknek, aztán már ujjacskával a szájában, szinte félálomban tette le Regőt. Nagyon ügyesek voltak!
Ez a hétvége nehezített volt egy kicsit, mert most Ancsáék is ott voltak, ami azt jelentette, hogy több felnőtt jutott a gyerekekre, viszont négy fiú töltötte meg élettel a házat. De anyukám szerint jók voltak, persze hangosak, de az normális. Marci mesélte, hogy miket csináltak, alagútrendszert építettek a homokban, bicikliztek, társasoztak, fára másztak, az állatokkal is foglalkoztak. Regő is elsorolta, hogy ő is homokozott, látott kakast, kecskét, nyuszit, és a kecske meg a nyuszi eszik füvet, valamint megsimogatta Mátyás csikót is. Nagyon jól érezték magukat :) Két hét múlva ismétlés!

1 megjegyzés:

Orsi írta...

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a próba; látod, nem lesz itt semmi gond akkor sem, amikor elutaztok! Ügyesek a fiúk, és a szüleid is!