2012. május 2., szerda

Térdsebészet

Délelőtt voltunk Csongorral a térdsebészeten - Marci iskolában volt, Regő itthon maradt, és még Péter se ment dolgozni ma délelőtt.
Néha nem tudom, minek adnak időpontot egyes rendeléseken, egyszerűbb lenne azt mondani, hogy az orvos nyolctól tízig rendel, addig legyünk ott, aztán majd hívnak. De nem panaszkodom, csak félórát vártunk, csak izgultam, hogy Csongor ügyes legyen. Nem aludt, egy ideig békésen nézelődött a hordozóban, aztán nyűgös lett és kivettem, ásítozott már, de a karomban jól elvolt. Már majdnem elmentem vele sétálni egy kört a folyosón, amikor behívtak.
Doktor bácsi összevissza tekergette a lábamat, mondtam neki, hogy van duzzanat, meg mire hogy fáj, végül azt találta ki, hogy a térdkalács mögötti porc "kicsit beteg", össze van töredezve, nem tudom, hogy ezt hogy kell elképzelni. Gyógyszert nem ad - gyulladáscsökkentőt adhatna, de a szoptatás miatt nem ír fel, bár már szedtem egy hétig, amikor a háziorvos felírta. Javasolt viszont egy porcerősítő szert, nem patikában kapható, hanem megrendelős, gondolom, orvoslátogató ajánlotta neki, amit utálok, de ha ezt ajánlotta, hát ezt fogom megvenni, mégiscsak ő a szakember. Javasolt még fizikoterápiát, fel kellene hívnom. Ami viszont biztos, hogy hétfőn megyek akupunktúrára - illetve először felmérésre ide, majd megmondják, hogy akupunktúrával szeretnék kezelni, vagy hogyan. 
A vizsgálatra bevittem Csongort, gyorsan betettem a hordozóba, és abban a néhány percben megint ügyesen elvolt, hazafelé aztán némi sírdogálás után elaludt az autóban. Itthon meg Regő nagy örömmel és némi hisztivel jutalmazta-büntette, hogy elmentem :)

7 megjegyzés:

Ancsa írta...

Mi (illetve Bence és apukája) a sebészeti ügyeleten voltunk tegnap. Bevágta a fejét egy korlátba és felrepedt a szemhéja. 3 öltéssel varrták össze, nagyon hősiesen tűrte.

Gabka írta...

Én a foreveres készítményeket javasolnám, a Freedom-ot kellene innod és az Active HA-t szedned, esetleg még mellé időnként a Nature Min-t. Ezek tuti segítenek. Apukámnak műtötték is a térdét, nagyon durván problémás nála a porc, folyton gondja volt vele, amióta ezeket a készítményeket használja, simán ugrik ki-be a traktorból és hasonlók...

Timi írta...

Jaj Ancsa, vigyázzatok magatokra!

Gabka, mesélnél nekem egy kicsit ezekről? Mire jók, mit tartalmaznak? Akár e-mailben is: kecskestimi@gmail.com

Köszi!

Babi néni írta...

Remélem, hamar rendbe jön a térded!

Dius írta...

Mielőbbi gyógyulást. Apósomnak is volt, van térdgondja, őt műtötték is, neki sokat használ a mágneses térdrögzítő, meg bio glukozamin is jó volt,amíg szedte... :)

Orsi írta...

Drukkolok, hogy rendbe jöjjön a térded, és ne legyen szükség komolyabb beavatkozásra!

Timi írta...

Köszi mindenkinek, kikúrálom :) Glükozamin ebben a cuccban is van.