2012. június 6., szerda

Ez is Marci

Azt már tudjátok, hogy Marci az, aki okos, ügyes, sokoldalú, zenél és érdekli a kémia, de a hüllők is, és persze szép is, és az én elsőszülött nagyfiam.

De az is Marci, aki lelkesen segít homokozót építeni, lapátolni és talicskázni, ujjong közben, "hogy én ennek hogy fogok örülni...!" és azt kérdezi, most azzal segítene-e jobban, ha a homokot egyengeti a homokozó alján, vagy azzal, ha vigyáz Regőre?

Az is Marci, aki 99%-osra írja a környezet év végi témazárót, és még lehet, hogy az év végi hajrában mindegyik kérdéses jegyét ötösre javítja. 

Meg az is, aki gyereknapra kapott egy peonzát, ez most az új őrület, ügyességi játék, nagyon menő, a barátainak is van, és minden szabad percében ezt próbálgatja.

Az a jó testvér-Marci, aki mindig megkér, hogy előbb ő hadd próbálja meg lebeszélni Regőt arról, amit nem szabad, vagy rábeszélni, amit épp kéne. Sokkal türelmesebb, mint én.

Jó, tudom, az is Marci, akivel nap mint nap veszekszem, akinek mindent százszor kell elmondani, és aki képtelen felvenni a papucsát. De tegnap olyan jó volt vele :)

2 megjegyzés:

Orsi írta...

Jaj az a papucs!! :))
Nagyon ügyes Marci, és hát mennyivel jobban örülsz így az ügyességének-okosságának, mintha folyton olyan lenne. ;)

Unknown írta...

Szerintem nincs a földön olyan gyerek,akire nem kell kismilliószor rászólni a papucs miatt ...
Egyébként meg nagyon ügyes, segítőkész, igazi nagytesó!