2012. június 8., péntek

Üröm az örömben

Regő este felsírt álmában... Nála így szokott kezdődni a betegség, csak ölel és sír... 37.7 volt a hőmérséklete, adtam neki lázcsillapítót, inkább a fájdalomcsillapítás miatt, hogy kicsit jobban legyen, tudjon aludni. Csak panaszolta, hogy fáj, fáj, de nem tudta megmondani, hogy hol. Aztán visszakérte magát az ágyba, még mindig sírva, de a pelusát morzsolgatva elaludt. Nem volt nyugodt éjszakánk, de nem miatta, hanem Csongor és egy szúnyog miatt, de így legalább többször ránéztem. Ötkor megébredt Csongorra és reggelizni akart, de sikerült rábeszélnem, hogy még aludjon egy kicsit. Reggel viszont 38.9-cel kelt... Semmi tünet, most még csak nem is fáj semmije, nem folyik az orra, nem köhög... Nemsokára megyünk orvoshoz.
Viszont így ugrott a holnapi program. Nagyszabású családi találkozóra készültünk Bajára, olyan rokonokkal is, akiket évek óta nem láttunk, olyan jó lett volna... Marcit legalább el tudják vinni anyukámék, majd ő mesél :)

Frissítés: a diagnózis tüszős mandulagyulladás. Délelőtt nagyon aranyos volt, bár nem eleven, de beszédes, kedves. Étvágya nincs, nyűgöske, most alszik :)

8 megjegyzés:

Ági írta...

Az egész család drukkol, hogy estére Regő jobban legyen, és megtörténjen a csoda, hogy mégis el tudtok jönni! :)

Annamari írta...

jobbulást :)

Gabka írta...

Mielőbbi gyógyulást!!

cucka írta...

Timi, nálunk dettó tüszős mandulagyula. :( estére jött elő úgy istenigazából. diónyi nyirokcsomó, nyelési nehézség, folyamatos láz. így mi is itthon párnák közte. :(((

Jobbulást Nektek! :)

Mandula írta...

Mi most jöttünk helyre - 1,5 hét után - átgázolt az egész családom :-(
Gyógyulást a kis legénynek és védőburkot a család többi tagjának!

Timi írta...

Köszi mindenkinek! Cucka szívem, jobbulást!

Orsi írta...

Timi, sajnálom! Gondolom, így akkor valóban elmaradt a kiruccanás. :( Nekünk most hétvégén lesz hasonló, és nagyon remélem, mi nem járunk így. :O

Orsi írta...

És természetesen jobbulást kívánok Regőnek!